någonstansivärlden

Elins reseblogg =)

MOT CARTAGENA (27e april)

Publicerad 2017-05-03 02:51:25 i Allmänt,

Hela dagen har vi ägnat åt att resa. Vaknade upp i våra hängmattor vid 8 imorse. Frukost och sedan 10 min promenad till vägen där vi tog lokalbussen 2 timmar tillbaka till Santa Marta för att hämta våra stora väskor som vi lämnat på hotellet. Har varit SÅÅÅ skönt att bara ha våra små väskor, önskar det gick att resa med så små bara, haha. Sedan lite lunch och sen taxi mot busstationen. Vi hann inte ens gå in på stationen innan någon börjar skrika på oss för att vi ska åka med hans buss. Jahapp, vi vände ut på gatan och tog nån randombuss då, i vanlig ordning. Vi åkte halv tre och resan skulle ta 4h. Klockan är tjugo i sju och vi är glada om vi är framme till åtta. =) Varje dag är inte en dans på rosor men på något konstigt vis gillar jag dessa resdagar. Att veta att jag ska få upptäcka ytterligare en plats och att få se allt organiserat kaos kring bussresor i dessa länder. =) 

Vad gäller bussresor osv här har Sverige fasiken mycket att ta efter! Vad kostar en 5 timmars bussresa i Sverige, 500 spänn? Här kostar det 60. Alla åker buss överallt, dom går hela tiden och är alltid fulla? Undra vart alla ska hela tiden. =) 
Man får vara lycklig om bussarna/bilarna har bälten här och ibland när dom har det och chauffören sätter på sig bältet blir vi oroliga på riktigt haha. Eftersom dom aldrig använder dom undrar man vad som ska komma när dom plötsligt sätter på sig bältet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela