någonstansivärlden

Elins reseblogg =)

SANTA CRUZ

Publicerad 2017-01-24 01:32:00 i Allmänt,

 
Igår runt lunch kom vi fram till Santa Cruz i Bolivia, över 30grader och strålande sol. Sån tur är så hade vi valt ett hostel med pool, betalar nu 90kr per pers för pool och frukost, fick dessutom bo i ett bättre rum än det vi betalt för. 
Spenderade eftermiddagen vid poolen och sedan middag ute. 30kr per pers på en "dyr" restaurang så vi är helt klart mer nöjda med priserna här hehe!!
 
Idag gick vi ner på "stan" och det finns i princip inget att se här.. En katedral och ett zoo och ni vet väl alla vad vi tycker om Zoo. Katedralen var väl fin men det var gjort innan klockan ens slagit tio så vi har mest legat vid poolen idag med.
Har inga bilder att visa på katedralen för vi tycker inte det var värt att ta risken att ta med dom ut bara för en bild på det.
Bolivia verkar väääldigt fattigt, förmodligen det fattigaste landet jag varit i tror jag? Känns hur som helst som det. Santa Cruz ska vara deras rikaste stad och det finns i princip inget. När vi flög in såg vi knappt något och undrade vart vi kommit. Det är dåliga vägar, smutsigt och skräpigt och husen är under all kritik, lixom bilarna, vissa undrar man hur de ens rullar. Idag har det varit någon speciell semesterdag här så det gör säkert sitt för inget har varit öppet och det är nästan inga människor utomhus. Har känts lite som en "spökstad". Men imorgon är sista dagen här för vi lämnar på kvällen med nattbuss. (Om någon undrar vad vi ens gör här är det för att det var halva priset att flyga hit jämfört med La Paz haha) 
 
Förmodligen kommer det eka tomt här nu två veckor framöver för vi ska ut i AMAZONAS OCH VOLONTÄRJOBBA MED BOLIVIAS VILDA DJUR❤️❤️❤️ Sååå lycklig!!! Kommer bli så häftigt!! Det står att det ska finnas wifi typ 1h om dagen men att strömavbrott OFTA förekommer så förvänta er inte någon uppdatering här... förmodligen kommer jag ha massor att skriva efteråt dock. Någta bilder på insta hoppas jag vi kan lägga upp iaf. =) Men skulle fakiskt tycka det var ganska skönt att lägga mobilen helt på hyllan två veckor också. Vi får se! 
 
Det finns apor/pumor/jaguarer/näsbjörnar/fåglar och en hel drös med andra djur som jag inte ens kan namnet på. Man får inte veta innan vart man får jobba så det blir en överraskning. Är jobb ca 10h per dag och enligt recensioner är det väldigt tufft men värt om man älskar djur så detta ska bli så spännande! 
 
PUSS O KRAM HÖRS NÄR VI HÖRS ❤️
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela