någonstansivärlden

Elins reseblogg =)

DAGS IGEN

Publicerad 2016-12-31 11:52:00 i Allmänt,

Hejhopp!
Senaste inlägget 5e april. Någon dag efter det blev jag av med min lur i Bali därav inget mer bloggande. Jag skaffade dock en ny lur i Makassar på Sulawesi men då hade bloggen redan varit orörd över 1 månad så la det totalt på hyllan då hehe. 

På måndag är det iaf dags för en ny resa och jag gör väl ett nytt försök med bloggen! Även om det kanske bara blir lika lite uppdatering som förra gången så är det väl bättre än inget. Hur som så är det iaf roligt för mig att ha i efterhand. 
Nu väntar iaf sydamerika och här har vi väl mer eller mindre räknat med att bli av med telefonerna så vi har flera stycken med oss, haha! 
Det mesta vi får höra är hur farligt det är och hur himla jätteförsiktiga vi måste vara. Faktiskt så gör det mig lite opepp så jag hoppas verkligen sydamerika bara visar sina bästa sidor för oss! =) Hur som så ska det bli så coolt att få uppleva länder som nästan ingen man känner har varit i. Nästan alla har ju varit i Asien känns det som så innan den första resan dit fick vi massor av tips men sydamerika är det inte många som kan tipsa om..
Planen är inte klar. Det enda vi har bokat är flygbiljetten ner till Buenos Aires i Argentina och sedan två nätter på hostel. 
Länderna vi vill besöka är: Argentina, Brasilien, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Honduras och Belize. Vi räknar inte med att hinna med alla så vi får klura ut längs resans gång vilka vi verkligen inte vill missa!

Sista passet på jobbet ska avklaras först, sedan väntar leva lajf i ett halvår igen😁✌🏼️

Gott nytt år! 🎊🍾
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela