någonstansivärlden

Elins reseblogg =)

FORTSÄTTNING

Publicerad 2017-05-26 21:58:57 i Allmänt,

Dag 4 på seglingsturen! 
Här var vi till en liten liten sandö som vi fick simma till från båten. Så magiskt fint vart man än tittade! På eftermiddagen åkte vi till ett par andra öar och korallrev som vi snorklade på. Vi fick simma till reven och det var rätt långt faktiskt. Personalen på båten sa att det finns krokodiler här men, "dont worry, dom kommer bara på kvällen". Jag har aldrig hört talas om krokodiler som lever sådär så visste inte riktigt om personalen drev med oss eller inte...
På kvällen när vi alla sitter och äter middag på däck (pad thai❤️❤️❤️) så skriker dom plötsligt krokodil!!! Och tamejfan så simmar det runt en stor jäkla krokodil precis nedanför båten där vi för ett par timmar sen badade!! 
Så häftigt att få se den iaf! Minst 2 meter lång så ingen liten sak. Spännande minst sagt. =) 

Dag 5 åkte vi till immigrationen och personalen fixade allt med pass osv så vi badade och solade från båten bara. På eftermiddagen åkte vi till ett par öar och avslutade dagen med att spela volleyboll i början på solnedgången på en liten ö. Helt magiskt. =) 

Sedan var det dags att sätta segel mot Panamas kust! 
Vi seglade iväg i solnedgången och inte långt därefter dyker det upp ett helt gäng delfiner igen!!! Aaaae såååån känsla att få se dom komma hoppandes mot oss i solnedgången. Obeskrivligt!!!
Dom stannade riktigt länge och simmade med både upp och ner och lekte runt. Hade den här gången både gopron och telefonen uppe på däck så fick några grymma foton och filmer. =) 
Sjukt bra sista kväll med andra ord! Så lyckligt lottade som fick se delfiner två gånger och en stor krokodil! 

Dag sex var vi framme i hamn så vi hann inte mer än att ta några dopp i havet och äta frukost innan det var dags att säga hejdå till båten... Tråkigt!

Men 9 av totalt 14 av oss på båten åkte till samma hostel och hängde. På kvällen gick vi alla ut tillsammans och även 2 till kom till oss. Vilken kväll det blev! Vi hade asroligt och det var så kul att gå ut ett så stort gäng! 

Dagen efter sa vi hejdå till de flesta förutom dom vi reste vidare med då. =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela