någonstansivärlden

Elins reseblogg =)

GALAPAGOS DAG 6 5e APRIL

Publicerad 2017-04-06 04:33:37 i Allmänt,

Heeej från Isla Isabela! 

Idag har vi varit på snorklingtur kring några närliggande små öar. Vi har fått sett galapagospingviner, pelikaner, bluefooted boobies, sjölejon, mängder med mariniguanas och massor utav sköldpaddor! På eftermiddagen hängde vi på en fantastisk strand. Lika magisk dag som alla andra här med andra ord, hehe. 

Vi snorklade på grunt vatten och det var massor av stora sköldpaddor där så jag fick till några riktigt bra bilder vilket är roligt!!
Det var svårt att ta bilder på pingvinerna och fåglarna då vi bara har våra mobiler för det tyvärr. :/ Alla andra här går runt med sina proffskameror och äter dyrt och här kommer vi som två äkta backpackers med mobiler och lagar all mat, haha. Att det går att göra Galapagos på budget, nja, bara att åka mellan öarna har kostat oss 1000 spänn. Skulle lätt kunna spendera 3gånger så mycket än vad vi gör dock. Så beror väl på vad man menar med budget. ;-) 

Tur att skattepengarna trillar in snart med andra ord hehe! 

Imorgon väntar en dag på en annan strand och sedan båten tillbaka till Santa Cruz igen.. 
Vi fick dessutom aldrig tillbaka våra pengar från det där soppiga hotellet så vi ska dit och skälla på dom imorgon!! Håll tummarna för att vi får våra pengar! 

Sen på fredag är det dags för dykning på den bästa divesiten i Galapagos! Magiiiiskt😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela