någonstansivärlden

Elins reseblogg =)

GALAPAGOS DAG 5 4e april

Publicerad 2017-04-05 04:30:23 i Allmänt,

Idag har vi också hängt på stranden då vi inte kom med den tidiga båten till Isabela. Var ca 3km att gå dit och överallt sprang det små ödlor. Inte ens dom är rädda för människor här så man får passa sig så att man inte trampar på dom. 
Vi var på Tortuga Bay idag, en strand med massa turtle nests och iguanas. Så häftigt!! Fick äntligen se en iguana simma i vågorna. Stranden var to die for med långa vågor och på andra sidan en lugn lagoon istället med blått vatten. Så fint!! =) 
På em tog vi båten till Isabela. Letade typ 1h efter något lite billigare hostel men enda alternativet är utan ac då och det går seriöst inte. Det bara rinner om oss!! Solen är sååå stark och det är ca 30 grader i skuggan. Så vi vill åtminstone kunna sova svalt hehe. När vi äntligen hittat ett hostel ($20 per person) så gick vi iväg och bokade snorklingtur för imorgon. Vi hoppas på att få se pingviner imorgon!! Har aldrig sett dom i det vilda (sorgligt nog på parken zoo som liten💔) så det ser jag verkligen fram emot! Ska även vara sjölejon, hajar, sköldpaddor, iguanas och en massa fåglar där. Snacka om att djurlivet är rikt och orört här. Gör mig glad ända in i själen!! 

Till kvällsmat blev det pasta med ketchup #standard
Imorgon kväll ska vi försöka hitta lite mer riktig mat men till lunch blir det ris och linser på burk, det ni. Något att inte vara avundsjuk på iaf haha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela