någonstansivärlden

Elins reseblogg =)

GALAPAGOS DAG 4 3e APRIL

Publicerad 2017-04-04 15:42:51 i Allmänt,

Idag har vi glassat på stranden playa punta Carola tillsammans med iguanas, sjölejon och en massa sköldpaddor som kom upp och andades precis där vi badade. =) Galapagos är änsålänge exakt som jag föreställde det, om inte bättre! 

Sedan tog vi båten klockan tre till nästa ö, Santa Cruz. 
Här trodde vi att det bara skulle gå att boka dyk/utflykter till dagen efter men tamefan NEJ. Allt var fullt?! Det är så mycket mer turister här så även om det finns massor utav divecenters så var allihop fulla för dyk imorgon. Vi fick helt lägga om våra planer och tvingas åka till Isabella redan imorgon för att få tiden att räcka till. Så har vi bokat in oss på dyk på fredag här på Santa Cruz istället. Vi får kortare tid på Isabela och längre tid här än vi planerat men det är bara att göra det bästa av situationen! 
Det värsta är att vi betalade för två nätter direkt på vårt hotell vilket är 30 dollar var så ändå ganska mycket. Och ingen verkar jobba här så vi får inte tag i någon så att vi kan få våra pengar tillbaka... om vi ens får det.. Vi ville ta båten klockan sju imorgon till Isabela men ingen är här så det blev ju omöjligt. Hoppas någon dyker upp imorgon så att vi kan få våra pengar och ta EM båten till Isabela åtminstone! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela